Autover Banner

Saint-Gobain Autover

 

Saint-Gobain Autover distribuerar fordonsglas och relaterade produkter som t.ex. tätningsmedel, tillbehör och verktyg för eftermarknadssegmentet.

autover distribuicao

 

Saint-Gobain Autover är Europas största leverantör av fordonsglas till eftermarknaden och har verksamhet i 27 länder. Vi levererar över fyra miljoner glasprodukter varje år och idag är varannan bil i Europa utrustad med glas från Saint-Gobain.

Vi levererar fordonsglas i originalkvalitet, under varumärket SEKURIT, s k Original Spare Parts, för högsta möjliga kvalitet och säkerhet. 

Saint-Gobain Autover AB har ett trettiotal anställda i Sverige, fördelat på tre lager. Företagets huvudkontor är beläget i Norsborg strax utanför Stockholm och har också tre lager och logistikcenter i Sverige. Vi lagerför bilglas till de allra flesta bilmodellerna på marknaden och kan med vår rikstäckande distribution leverera bilglas snabbt och effektivt över hela landet.

Vi strävar vi efter att tillhandahålla bäst möjliga service. Vi erbjuder snabba globala, regionala och lokala leveranser tack vare effektiv logistik, från order till leverans. Våra främsta ledord är:

• Original Spare Parts • Hög Servicenivå • Utmärkt Tillgänglighet

Vårt mål, 100% nöjda kunder

Ta reda på mer om Saint-Gobain Autover här!