Sekurit Academy

Sekurit Academy

Sekurit Academy !

En av de ledande principerna på Sekurit Academy är förmågan att utveckla och förbättra dina kunskaper och färdigheter som i slutändan kommer göra dig till en nyckelaktör inom branschen. Vi vill att våra partners ska lyckas och hjälpa dem att ge kundservice på en hör nivå.

För att säkerställa att Sekurit Academy är den bästa utbildningen, har vi gått ihop med några av de mest kända och innovativa partners som finns i branschen. Tillsammans har vi utvecklat ett omfattande program med träningsmoduler för att alla Sekurit Partners ska kunna öka sina kunskaper år efter år.

För att hålla koll på det ständigt föränderliga landskapet inom fordonsindustrin läggs nya inlärningsmoduler regelbundet till Sekurit Academy. Utbildningsprogrammets innehåll utvecklas ständigt i linje med branschen, så att vi kan vara säkra på att Sekurit Partners kunskaper om den senaste och kommande tekniken är uppdaterad.

 

  • Sekurit Academy erbjuder högkvalitativa utbildningar med praktisk användning av de mer avancerade verktygen som bl.a. kalibreringsutrustning.
  • Utbildningen hålls av ett specialiserat utbildningsföretag för att säkerställa professionell nivå
  • Eftersom komplexiteten i bilglaset bara blir större och större så utvecklas Sekurit Academys utbildningar år från år.
  • Både praktiska och teoretiska utbildningar